Категории

Производители

Списък на продуктите по производители Артек-92

Артек-92 ООД е основана през 1992 година и понастоящем е водеща компания с лидерски позиции на пазара за домашен текстил в България. Нейната основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, хотели, ресторанти, както и едрови продажби на тъкани.

Артек-92 е най-големия вносител в България на тъкани за спално бельо с платени права. Почти постоянно поддържаме над 1 милион метра тъкани от най-различни десени и цветови гами (щампирани, едноцветни, избелени). 

Ние притежаваме най-голямата собствена колекция десени спално бельо с платени авторски права в България. Партнираме си с най-големите и реномирани дизайнерски студия в Европа, чрез които ежегодно подновяваме колекцията си.

Изградили сме дистрибуторска мрежа на територията на България и чрез собствен транспорт предлагаме безплатна доставка на място за нашите клиенти – над 120 фирми производители на домашен текстил. Всяка седмица доставяме различни десени тъкани (плат) и готови продукти от нашия каталог. 

Освен на вътршен пазар, ние сме и експортно ориентирни, като изнасяме нашата продукция в ЕС. Доставчик сме и на едни от най-големите вериги хипермаркети в страната и чужбина.
Фирмата разполага с изградена производствена база на територията на град София, със собствено оборудване, складова площ, машини за кроене, шиене, бродиране, пакетиране, както и машина за вакумиране и пресоване на възглавници, транспортни средства.


Продуктите на фирмата са едни от най-търсените в България, като постоянно увеличаваме пазарния ни дял. Въпреки финансово-икономическата криза, през последните 3 години (2010г, 2011г, 2012г.), фирмата бележи ръст, което е доказателство за успешно водената политика, както и за качеството на предлаганите изделия.

Наши клиенти са: вериги хипермаркети (в България и чужбина), мебелни салони, магазини за текстил, онлайн магазини , хотели, дипломатически мисии , над 120 клиента на едро в цялата страна.

за страница
Показване на 1 - 16 от 146 артикула
Показване на 1 - 16 от 146 артикула