Категории

Производители

Списък на продуктите по производители issimo

ISSIMO Home е един от водещите производители и износители на луксозни спални комплекти, кърпи и халати в Турция. Марката ISSIMO Home е позната в цяла Европа и основно в Германия, където се нарежда до най-добрите немски марки.

Марката ISSIMO Home предлага три различни категории спален текстил, серия кърпи и халати и серия покривки за маса и кухненски кърпи.

В категориите спален текстил се нареждат:
  • Специална ISSIMO колекция

  • ISSIMO колекция памук-сатен

  • ISSIMO колекция ранфорс

  • ISSIMO колекция кърпи и халати

  • ISSIMO колекция покривки за маса и кухненски кърпи


Всички продукти ISSIMO се произвеждат от 100% натурални материали. В различните колекции се използват иновативни и уникални по рода си суровини като бамбук, модал, тенсел, коприна, лен и памук-сатен.

Луксозните комплекти са изработени в комбинация с дантела и воал, елегантно презентирани в изящни опаковки, подходящи за подарък.

Колекция спални комплекти ISSIMO се предлага в над 40 различни дизайна, счетание от ефектни материи, модерни цветове, нестандартни технологии. Компектите са налични в 3 различни размера: единичен, съдържащ 3 или 4 части (в зависимост в коя категория); двоен, съдържащ 6 части; семеен, съдържащ 7 части.

Марката ISSIMO представя и колекция кърпи и халати, с богато разнообразие от цветове, размери и комбинации от материи.

Практични и красиви покривки за маса и кухненски кърпи са включени в колекцията на ISSIMO. Покривките за маса са със специална обработка против задържане на петна.

ISSIMO Home е символ на качество, неповторими дизайни и иновативни материи!
за страница
Показване на 1 - 16 от 54 артикула
Показване на 1 - 16 от 54 артикула